Aanbieding!

Jamesse

Champagneglazen

Wissen

Afmetingen N/B
Type / Prijs

Premium Flûte Référence €48,00 per 6 stuks
Grand Champagne Référence €54,00 per 6 stuks
Grand Champagne Prestige Ultralight €213,00 per 6 stuks > nu €180,00!

Productiewijze

Machinaal – Référence
Mondgeblazen – Prestige

Verpakking

Standaard 6 glazen per doos.

Productcode000000

Voormalig topsommelier Philippe Jamesse van het 2* restaurant Le Parc in de Champagne had een sterke wens hét meest ultieme champagneglas te ontwikkelen. Mede op basis van onderzoek naar het verloop van aroma’s en mousse is zijn wens nu werkelijkheid. Het onderzoek is uitgevoerd door Gérard Liger-Belair die werkzaam is als hoogleraar chemische natuurkunde aan de Universiteit Champagne-Ardenne in Reims.

De champagne gewaardeerd voor zijn frisheid, vitaliteit, sensualiteit is een wijn met grote complexiteit. Door dit glas-juweel krijgt de champagne de aandacht die het verdiend zodat de beleving nog intenser en sensationeler wordt.

De bolling in combinatie met het taps toelopende glas zorgt voor de meest optimale mousse en geeft de aroma’s de beste manier om te ervaren. Zoals is gebleken uit het onderzoek.

Dit maakt de beleving van champagne nóg intenser en werkelijk sensationeel! De glazen zijn per zes verpakt. Wij hebben twee type glazen te koop.

De Premium Flûte is het kleinste glas, 28,5 cl machinaal gemaakt.
De Grand Champagne is op dit moment het meest gewilde glas op basis van aroma en mousse en heel sierlijk. Deze is in twee versies beschikbaar, de Référence 41cl (machinaal, kristalglas, loodvrij) en de exclusieve -vernieuwde- Ultralight 45cl(mondgeblazen).

Op de foto v.l.n.r. Grand Champagne (3 glazen in de hand), Premium Flûte, Grand Champagne.

Andere suggesties…