Verwen je dierbaren met een champagne cadeau!

Eindelijk is de kerstperiode weer aangebroken. Met familie, vrienden, collega’s of zakenpartners vier je de meest gezellige dagen van het jaar. En wat is er nou leuker dan hun glimlach te zien bij het openen van een bijzonder cadeau? Met een speciaal geschenk laat je je waardering voor je relaties blijken en zet je de toon voor het volgende jaar.

De beste kerstcadeaus!

Wij leveren via onze webshop prachtige champagnes en champagne-accessoires die gegarandeerd een hit zijn bij al je relaties. Verschillende champagnes van Brouzje hebben in 2014 uiterst goede reviews gekregen en awards gewonnen, bijvoorbeeld de Prestige Brut van Goulard die in de Grote Hamersma een vermelding kreeg met een beoordeling van 8.5 en in het champagnenummer van Winelife een 2.5 op een schaal van drie kreeg toebedeeld!

Doe een luxe champagne-set cadeau!

Brouzje biedt speciaal voor de feestdagen 2 fantastische champagnepakketten aan: de Michelin-box & de Hamersma-box.

Gerenommeerd wijnjournalist Harold Hamersma heeft in zijn wijngids De Grote Hamersma 2015 maar liefst 9 Brouzje champagnes gewaardeerd met minimale scores van 8 en hoger. In de Hamersma-box zitten de 6 best beoordeelde, waaronder uiteraard de Prestige Brut van J.M. Goulard en de Blanc de Blancs Grand Cru van Corbon uit 2004 die Hamersma een 9 toebedeelde.

In de Michelin-set vind je 6 fantastische champagnes die op de wijnkaart staan van Nederlandse restaurants met een Michelin-ster. Bijvoorbeeld de bijzondere Brut de Fût van champagnehuis Aspasie en de heerlijke Quintessence Premier Cru van Lelarge Pugeot.

Laat je champagne stijlvol inpakken als cadeaupakket!

Geef je liever 1 enkele champagne? Laat deze dan vooral gepaard gaan met een bijzonder stijlvol cadeaupakket! In het champagnepakket Goulard ontvang je een champagne naar keus, compleet met flûtes en een hersluitbare dop.

Of kies voor het champagnegeschenk Brouzje, waarbij je champagne gepaard gaat met een hersluitbare hermetische dop, een speciale champagnetas en mooie plexiglas flûtes. Om je cadeau compleet te maken kun je natuurlijk ook enkel kiezen voor de elegante champagnetas die de champagne op een ideale temperatuur houdt. Of voor de luxueuse champagnekoeler, die geschikt is voor maar liefst 4 of 5 flessen. Ook is het mogelijk om de koeler te laten graveren of je logo hierop te plaatsen!

Geef je jouw vrienden, familie of zakenrelaties liever zelf de keuze? Dan is de cadeaubon van Brouzje een leuke oplossing!

Geef je dit jaar een gezellig kerstdiner of organiseer je een groot feest met oud en nieuw? Dan maken de uitzonderlijke champagnes van Brouzje jouw avond helemaal compleet!