juli 2015
Vinologe Jacqueline Niesten over de do’s en dont’s voor wijnliefhebbers. Mét in het kort over Brouzje: het sabreren van de meest magische wijn!
Over champagne en sabreren
“Champagne nog een paar jaar laten liggen, wachtend op het juiste moment. Grijp die kans aan om het leven vaker te vieren! Champagne wordt namelijk op de markt gebracht als hij perfect is en hoeft dus niet meer lang te rijpen voordat je hem in je achtertuin sabreert. Sabreren is met een lang mes de kurk en stuk van de fles eraf slaan. Mocht je dit een keer willen leren, bij Brouzje kun je onder leiding van Hinke de Jong, een gecertificeerd Chevalier, deze kunst leren.”
Het artikel online: Do’s en dont’s voor wijnliefhebbers
Het artikel in word: Wijndossier deel 8 – Do’s en dont’s voor wijnliefhebbers
Jacqueline Niesten
Jacqueline is een gediplomeerd vinologe en het brein achter het product Sulfree. Deze geboren ondernemer heeft een enorme passie én liefde voor wijn en spijs.