Geniet van de herfst met Autumn Champagne Sangria!

Blaadjes verkleuren, de avonden worden langer en de kaarsjes kunnen weer aan.. het is herfst! Maak de donkere dagen nu nog gezelliger en geniet samen met je beste vrienden/vriendinnen van een heerlijke herfstsangria! Deze smakelijke Autumn Champagne Sangria heb je binnen een mum van tijd gemaakt en maakt de herfstdagen een stuk warmer!

Ingrediënten:

3 knapperige honingappels, in plakjes snijden
1/2 kopje gedroogde cranberries
1/2 kopje gedroogde vijgen, gehalveerd
1 kopje Cabernet Sauvignon (elke fruitige rode wijn voldoet)
3 kopjes appelcider
4 hele kaneelstokjes
1/2 eetlepel hele kruidnagels
1/8 theelepel geraspte nootmuskaat
Topping: fruitige champagne

Bereidingswijze

1. Voeg alle ingrediënten – behalve de champagne – in een grote kan. Mix it! En zet het een nachtje in de koelkast.
2. Serveer de sangria in een flûte en top het af met sprankelende champagne!

And… enjoy!