Blaadjes verkleuren, de avonden worden langer en de kaarsjes kunnen weer aan.. het is herfst! Maak de donkere dagen nu nog gezelliger en geniet samen met je beste vrienden/vriendinnen van een heerlijke herfstsangria! Deze smakelijke Autumn Champagne Sangria heb je binnen een mum van tijd gemaakt en maakt de herfstdagen een stuk warmer!
3 knapperige honingappels, in plakjes snijden
1/2 kopje gedroogde cranberries
1/2 kopje gedroogde vijgen, gehalveerd
1 kopje Cabernet Sauvignon (elke fruitige rode wijn voldoet)
3 kopjes appelcider
4 hele kaneelstokjes
1/2 eetlepel hele kruidnagels
1/8 theelepel geraspte nootmuskaat
Topping: fruitige champagne
1. Voeg alle ingrediënten – behalve de champagne – in een grote kan. Mix it! En zet het een nachtje in de koelkast.
2. Serveer de sangria in een flûte en top het af met sprankelende champagne!
And… enjoy!