Champagne & Oester proeverij

Champagne en oesters spreken direct tot de verbeelding en mogen dan ook niet ontbreken bij Brouzje. Deze proeverij heeft alles in zich voor een unieke belevenis.

Een glamoureuze combinatie!

Het zijn de ‘parels’ van de champagne die goed samengaan met oesters.

We presenteren heerlijke verschillende champagnes en laten deze uiteraard proeven. En dan de oesters. Een delicatesse voor fijnproevers. En daarom ook een perfecte combinatie met champagne. Puur en ook in Frankrijk een graag gezien combinatie.

Nederlandse kwaliteitsoesters

Oesters zijn in de Champagne een veel gegeten delicatesse. Oesters worden geraapt op verschillende locaties. De oesters waar Brouzje gebruik van maakt worden geraapt in het noorden van Nederland. Deze vissers weten wat kwaliteit inhoudt en dat verschil proef je. Dit gecombineerd met de vissers die zo gedreven zijn met hun vak zijn dan ook een passende partner voor Brouzje.

De oesters worden op passende wijze klaargemaakt en gepresenteerd. Zo maken we de oesters op verschillende wijzes klaar en die uiteraard aansluiten bij de verschillende champagnes.

Op pad met de oesterraper!

Voor een unieke beleving organiseren we graag een arrangement waarbij u met de oesterraper de Waddenzee op gaat. U krijgt uitleg over het oesterrapen, deze wilde oesters en u kunt zelf ook meedoen. Daarnaast is het een tocht door een prachtige natuur die u normaliter niet kunt bereiken of mag bezoeken. En uiteraard worden daarna de oesters geproefd met heerlijke champagne!