Betaling

Betalen is mogelijk op verschillende manieren. We maken gebruiken van Buckaroo als veilige betaalpartner. Hieronder een toelichting van de verschillende betaalmethoden
Het is ook mogelijk verschillende adressen in te voeren. Zo hoeft het factuuradres niet hetzelfde te zijn als het bezorgadres.

iDeal

Met iDeal reken je af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Het is een handige betaalmethode. Wanneer je jouw bestelling gaat afrekenen geef je aan via welke bank wil betalen. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van de gekozen bank. Daarna kun je inloggen in en je bank de opdracht geven het vooringevulde aankoopbedrag over te maken naar het vooringevulde rekeningnummer.

Overboeking

Middels een reguliere overboeking vindt de betaling plaats. Zodra de betaling is gedaan vindt de afhandeling plaats van je bestelling.

Paypal

De betaalmethode van Paypal bied je als koper bescherming en een veel gebruikte betaalmethode bij webwinkels. Als Paypal gebruiker open je een persoonlijk account. Via je eigen Paypal rekening wordt het bedrag overgemaakt op de Paypal rekening van Brouzje. Door gebruik te maken van deze betaalmethode geef je geen rekeninginformatie door. Er zijn geen kosten aan verbonden door een betaling via een reguliere Nederlandse bankrekening. Wanneer je de betaling via je creditcard uitvoert zijn er mogelijk kosten aan verbonden van je eigen creditcard maatschappij. Internationale betalingen brengen wel extra kosten met zich mee. Deze worden bepaald door de Paypal maatschappij. Voor aanvullende en volledige informatie verwijzen we graag naar Paypal.

Bankoverschrijving

Op deze manier kun je als klant je factuur middels je eigen voorkeur van betalen uitvoeren. Bijvoorbeeld via internetbankieren of een schriftelijke overboeking indien je bank deze mogelijkheid biedt. De betaling verloopt hierdoor niet via één van de hiervoor genoemde mogelijkheden.