Bestel de Champagnetoppers nu met korting!

Voor Brouzje was 2014 een speciaal jaar. In december 2013 was onze Prestige Brut van champagnehuis J.M. Goulard winnaar van de Bubbeltest in de Telegraaf. Ook verschenen er een aantal champagnes op de kaart van michelin-restaurants. Dit najaar verschenen 9 van onze champagnes in wijngids De Grote Hamersma 2015, met cijfers van minimaal een 8. Als laatste kreeg opnieuw de Prestige Brut van Goulard een favorietenrol in hét champagnenummer van magazine WineLife.

Aanbieding!

Speciaal voor de feestmaand, om onze fans te bedanken en om de (nog) niet-liefhebbers van champagne over de streep te halen, doen wij in december 2 ontzettend leuke aanbiedingen. Wij hebben namelijk speciaal voor jullie een Hamersma-doos en een Michelin-doos samengesteld met de heerlijkste champagnes en bovendien mét korting!

Hamersma-doos

Harold Hamersma wordt wel de Johan Cruijf onder de wijnjournalisten genoemd, omdat hij de kunst van het proeven zo goed kan verwoorden dat je de smaken bijna proeft! 9 van onze champagnes verschenen in zijn laatste wijngids en daarom hebben wij een doos samengesteld met de hoogst beoordeelde champagnes. Van dé nummer 1 in de champagnetest van De Telegraaf in december 2013 tot aan de Blanc de Blancs 2004 Grand Cru van Corbon die maar liefst een 9- ontving!

6 champagnes van €255 voor €215:
Nr.1 Champagnetest | Prestige Brut – J.M. Goulard
9 – Blanc de Blancs 2004 – Grand Cru Corbon
8,5 Absolument – Grand Cru Corbon
8,5 Cuvée Prestige – Grand Cru Corbon
8,5 Rosé Orphise – J.M. Goulard
8+ Brut Rosé – Premier Cru Lelarge-Pugeot

Bestel de Hamersma-doos!

Michelin-doos

Onze gastronomische champagnes die op de kaart staan in Michelin restaurants!
Sinds een tijdje staan we met een aantal champagnejuweeltjes op wijnkaarten van gerenommeerde restaurants. Dat zijn we uiteraard heel erg blij mee. En daarom bieden wij nu een doos vol juwelen! Michelin waarde €875.

6 bijzondere champagnes van €292 voor €247:
Blanc de Blancs 2004 – Grand Cru Corbon
Brut Nature – Premier Cru Lelarge Pugeot
Quintessence – Premier Cru Lelarge Pugeot
Cépages d’Antan – Aspasie
Brut de Fût – Aspasie
Prestige Brut – J.M. Goulard

Op de Michelin kaart van: 
Bord’Eau ** – Amsterdam 
Pure C * – Cadzand-Bad
Vrienden van Jacob * – Santpoort-Noord

Eén doos vol met sterren champagnes! 

Bestel de Michelin-doos!