Van Diepen Van der Kroef – champagnepakket digitale kerstborrel

Op verzoek van Van Diepen Van der Kroef Advocaten voor de digitale kerstborrel, het champagnepakket bij de medewerkers thuis verzorgd.

In samenspraak met Van Diepen Van der Kroef hebben we het champagnepakket samengesteld. Dit bestond uit een demi fles champagne, beschrijving van de champagne, nootjes, bingokaart, kerstmuts en een persoonlijke brief van het kantoor. Van aanvraag tot logistieke uitvoering, is door Brouzje geregeld.

Referentie Van Diepen Van der Kroef;
‘Aan het einde van 2020 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Brouzje. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 konden wij helaas geen fysiek kerstdiner en kerstfeest organiseren, maar wel een digitale kerstborrel. Iedere werknemer kreeg daarvoor een pakket thuisgestuurd met daarin een hapje, een fles champagne en enkele andere attributen. Voor de flessen champagne en de organisatie omtrent het versturen van de pakketten heb ik contact opgenomen met Brouzje. Het contact verliep erg prettig en er kon snel gehandeld worden. Mevrouw de Jong kwam persoonlijk alle benodigdheden voor het pakket ophalen. Vervolgens zijn de pakketten samengesteld en verstuurd naar alle medewerkers. Binnen een paar dagen was alles geregeld. De digitale kerstborrel was een groot succes en de champagne gaf er een extra feestelijke tint aan. Wij hebben zeer positieve reacties ontvangen en ik zou Brouzje zonder twijfel weer benaderen.’