Robeco – Champagne masterclass

Voor het 25-jarige jubileum van de Personeelsvereniging van Robeco een Champagne Masterclass verzorgd.

Op verzoek van RoActief, de personeelsvereniging van Robeco, hebben we in het voorjaar van 2023 een champagne masterclass verzorgd. De leden zijn hebben verschillende nationaliteiten waardoor het verzoek was de masterclass met proeverij in het Engels te verzorgen.
Het bleek een zeer geïnteresseerde groep te zijn waardoor het een interactieve presentatie werd. De personeelsvereniging heeft zelf in overleg met ons bijpassende hapjes verzorgd. Een feestelijke avond.

Referentie RoActief;
‘In februari 2023 bestond onze personeelsvereniging RoActief 25 jaar en hoe dit beter te vieren dan met champagne? Echter zijn onze leden kritisch en kennisgericht, én hechten veel waarde aan duurzaamheid. Zomaar een flesje opentrekken is er (gelukkig) niet bij…
En dus, het uitnodigen van Champagne Ambassadeur®, Hinke de Jong bleek een meer dan goede zet! Hinke nam ons mee in de wereld van de ‘kleine’ champagnehuizen en wakkerde nog veel meer waardering voor het bruisende goud aan. De sessie was zeer informatief en interactief (én grotendeels in het Engels, in verband met internationale collega’s). Zeker ook voor wat betreft de onderdelen: het productie proces en de integratie van duurzaamheid. Daarnaast gaf Hinke ons ruimschoots de kans om alles wat je altijd al wilde weten, maar nooit durfde te vragen over champagne, uitgebreid te bespreken! Uiteraard onder het genot en waardering van, een aantal door Hinke geselecteerde champagnes.

Hinke liet ons achter met nieuwe kennis en mooie ervaringen in wat goede champagne nu eigenlijk is, en ook hoe deze het beste te waarderen.
Dus Hinke, nogmaals dankjewel voor de presentatie / avond en wie weet tot een volgend bruisend event.’

George Geerst – voorzitter RoActief
Robeco