Nevi – Champagnequiz, masterclass en sabrage

Voor het lustrum van Nevi verschillende champagneactiviteiten verzorgd.

Op verzoek van Nevi, hebben we in het voorjaar van 2021 een champagnequiz tijdens een webinar gedaan met behulp van verschillende digitale middelen en met deelnemers op afstand. Tijdens het live lustrum event van Nevi in het najaar van 2021, hebben we een champagne masterclass verzorgd voor inkopers, waarbij ook aandacht was voor de werkwijze van de champagne inkoop, prijsstelling en distributie. Op het hoofdpodium is als afsluiter van het event door een deelnemer, onder begeleiding van Hinke, champagne succesvol gesabreerd. Alle sprekers van de lustrumdag hebben daarnaast als dank een cadeaufles champagne gekregen verzorgd door Brouzje.

Referentie Nevi;
‘Nevi (Nederlandse Vereniging voor Inkoop-, Supply-, en Contractmanagement) bestaat dit jaar (2021) 65 jaar.
Ter viering van dit Briljanten Lustrum zijn een 7-tal evenementen in estafette georganiseerd.
En omdat wij vonden dat bij dit feestje de champagne niet mocht ontbreken, heb ik contact gezocht met Hinke.

Op 12 mei heeft Hinke bijgedragen aan een intermezzo tijdens een Nevi livestream event.
Dit intermezzo bestond uit een mini champagne webchallenge, waarbij deelnemers online en met gebruik van Mentimeter 5 vragen over champagne te beantwoorden kregen.
De winnaar van deze webchallenge werd uitgenodigd om tijdens het Nevi lustrum event op 11 november ter afsluiting van het formele programma, samen met Hinke op het hoofdpodium een fles champagne te sabreren.
En op dit lustrum event heeft Hinke ook nog een 45 minuten durende champagne masterclass inclusief proeverij gegeven.

De bijdrage die Hinke geleverd heeft aan onze lustrum evenementen estafette was een groot succes. Niet alleen in de beleving van onze deelnemers aan beide evenementen, maar ook in de samenwerking zoals ik deze met Hinke heb mogen ervaren; meedenkend en proactief, creatief, afspraken nakomen, proactief en professioneel met een altijd positieve en vrolijke mindset. Dank je wel Hinke. Het was me een waar genoegen!

Ed de Rochemont
Manager Netwerk, Nevi’

Fotocredits Ruud Vonk