Beoordelingen

Prinses Maxima Centrum – World Child Cancer

Op 10 april organiseerde het Prinses Maxima Centrum het World Child Cancer event met veiling. Toen Gertjan Kaspers ons vroeg om bij te dragen aan dit charity-event twijfelden wij geen moment. De Paul Tradition van J.M. Goulard werd als aperitief geschonken op deze mooie avond. De opbrengst van de avond was meer dan fantastisch!

“Opnieuw heeft Brouzje ons enorm geholpen om het charity-event voor ‘Een Wereld zonder Kinderkanker’ succesvol te maken. Met haar heerlijke champagne konden de tafelheren die voor een aanzienlijk bedrag schenken aan hun gasten. Geld dat helemaal naar het goede doel ging! Zo steunt Brouzje dus ook via World Child Cancer NL het Outreach programma van het Prinses Máxima Centrum.” – Gertjan Kaspers (Kinderoncoloog, Directeur Academy & Outreach of Prinses Maxima Centrum en Hoogleraar VUMC)

Robeco – Champagne masterclass

Voor het 25-jarige jubileum van de Personeelsvereniging van Robeco een Champagne Masterclass verzorgd.

Op verzoek van RoActief, de personeelsvereniging van Robeco, hebben we in het voorjaar van 2023 een champagne masterclass verzorgd. De leden zijn hebben verschillende nationaliteiten waardoor het verzoek was de masterclass met proeverij in het Engels te verzorgen.
Het bleek een zeer geïnteresseerde groep te zijn waardoor het een interactieve presentatie werd. De personeelsvereniging heeft zelf in overleg met ons bijpassende hapjes verzorgd. Een feestelijke avond.

Referentie RoActief;
‘In februari 2023 bestond onze personeelsvereniging RoActief 25 jaar en hoe dit beter te vieren dan met champagne? Echter zijn onze leden kritisch en kennisgericht, én hechten veel waarde aan duurzaamheid. Zomaar een flesje opentrekken is er (gelukkig) niet bij…
En dus, het uitnodigen van Champagne Ambassadeur®, Hinke de Jong bleek een meer dan goede zet! Hinke nam ons mee in de wereld van de ‘kleine’ champagnehuizen en wakkerde nog veel meer waardering voor het bruisende goud aan. De sessie was zeer informatief en interactief (én grotendeels in het Engels, in verband met internationale collega’s). Zeker ook voor wat betreft de onderdelen: het productie proces en de integratie van duurzaamheid. Daarnaast gaf Hinke ons ruimschoots de kans om alles wat je altijd al wilde weten, maar nooit durfde te vragen over champagne, uitgebreid te bespreken! Uiteraard onder het genot en waardering van, een aantal door Hinke geselecteerde champagnes.

Hinke liet ons achter met nieuwe kennis en mooie ervaringen in wat goede champagne nu eigenlijk is, en ook hoe deze het beste te waarderen.
Dus Hinke, nogmaals dankjewel voor de presentatie / avond en wie weet tot een volgend bruisend event.’

George Geerst – voorzitter RoActief
Robeco

Premium Business – Champagneproeverij

Als afsluiter van een educatieve masterclass voor de deelnemers aan het groei-coach-traject heeft Brouzje een informele champagneproeverij bij Het Spaanse Hof in Den Haag verzorgd. De proeverij bestond uit 4 champagnes die werden geproefd in combinatie met bijpassende kazen.

Referentie Premium Business:

‘Marieke Pijler gaf aan dat ze onder de indruk was van je kennis en kunde (en de deelnemers ook) en dat ze heeft genoten van het gehele event. Ook wij zijn onder de indruk van de locatie en de relaxte sfeer die er hing. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van de locatie en als de gelegenheid zich voordoet, houden wij Brouzje zeker in ons hoofd voor iets extra’s voor een van onze events!’

‘Marieke hier. Nogmaals dank voor de fijne Champagne borrel van afgelopen woensdag!’

Tevens verzorgt Brouzje de champagne levering aan hun relaties met een persoonlijk kaartje van Premium Business.

Ingrif Serraarens
PA Marieke Pijler, Premium Business

Fotocredits: Bart Honingh

Nevi – Champagnequiz, masterclass en sabrage

Voor het lustrum van Nevi verschillende champagneactiviteiten verzorgd.

Op verzoek van Nevi hebben we eerder een compleet pakket aan activiteiten voor ze uitgevoerd ter ere van het lustrum. In het voorjaar van 2021 konden er helaas nog geen live events plaatsvinden. Daarom besloot Nevi om een webinar te organiseren, zodat iedereen op afstand kon deelnemen. Tijdens dit webinar hebben wij met behulp van verschillende digitale middelen een champagne quiz gegeven. 

Later dit jaar, tijdens het live lustrum event van Nevi, hebben we een champagne masterclass verzorgd voor inkopers. Gedurende de presentatie was er ook aandacht voor de werkwijze van de champagne inkoop, prijsstelling en distributie. Op het hoofdpodium is als afsluiter van het event door een deelnemer, onder begeleiding van Hinke, champagne succesvol gesabreerd. Alle sprekers van de lustrumdag hebben daarnaast als dank een cadeaufles champagne gekregen verzorgd door Brouzje.

Referentie Nevi;
‘Nevi (Nederlandse Vereniging voor Inkoop-, Supply-, en Contractmanagement) bestaat dit jaar (2021) 65 jaar.
Ter viering van dit Briljanten Lustrum zijn een 7-tal evenementen in estafette georganiseerd.
En omdat wij vonden dat bij dit feestje de champagne niet mocht ontbreken, heb ik contact gezocht met Hinke.

Op 12 mei heeft Hinke bijgedragen aan een intermezzo tijdens een Nevi livestream event.
Dit intermezzo bestond uit een mini champagne webchallenge, waarbij deelnemers online en met gebruik van Mentimeter 5 vragen over champagne te beantwoorden kregen.
De winnaar van deze webchallenge werd uitgenodigd om tijdens het Nevi lustrum event op 11 november ter afsluiting van het formele programma, samen met Hinke op het hoofdpodium een fles champagne te sabreren.
En op dit lustrum event heeft Hinke ook nog een 45 minuten durende champagne masterclass inclusief proeverij gegeven.

De bijdrage die Hinke geleverd heeft aan onze lustrum evenementen estafette was een groot succes. Niet alleen in de beleving van onze deelnemers aan beide evenementen, maar ook in de samenwerking zoals ik deze met Hinke heb mogen ervaren; meedenkend en proactief, creatief, afspraken nakomen, proactief en professioneel met een altijd positieve en vrolijke mindset. Dank je wel Hinke. Het was me een waar genoegen!’

Ed de Rochemont
Manager Netwerk, Nevi

Fotocredits Ruud Vonk

Infraspeed Maintenance – champagne geschenken

Op verzoek van Infraspeed Maintenannce een bruisend én persoonlijk champagnepakket verzorgd.

Op verzoek van Infraspeed Maintenannce, hebben we in het voorjaar van 2021 een bruisend én persoonlijk champagnegeschenk pakket verzorgd voor in totaal 50 collega’s en relaties, vanwege een bijzonder prestatie. Een mooie combinatie van een Blanc champagne en Rosé champagne. Uiteraard met de beschrijving van de champagnes, samen met een persoonlijke briefkaart van Infraspeed. Vanaf aanvraag tot de logistieke uitvoering is door Brouzje geregeld.

Referentie Infraspeed Maintenance;
‘Recentelijk hadden wij iets te vieren, werden via-via geattendeerd op de champagne pakketten van Brouzje. Dit bleek een “schot in de roos” te zijn, de bestelde pakketten zijn conform afspraak afgeleverd en de “dankjewels” stroomden al snel binnen. Hinke, bedankt voor het goede advies en de professionele en adequate afhandeling.

Arnold Hornung
Infraspeed Maintenance’

Van Diepen Van der Kroef – champagnepakket digitale kerstborrel

Op verzoek van Van Diepen Van der Kroef Advocaten voor de digitale kerstborrel, het champagnepakket bij de medewerkers thuis verzorgd.

In samenspraak met Van Diepen Van der Kroef hebben we het champagnepakket samengesteld. Dit bestond uit een demi fles champagne, beschrijving van de champagne, nootjes, bingokaart, kerstmuts en een persoonlijke brief van het kantoor. Van aanvraag tot logistieke uitvoering, is door Brouzje geregeld.

Referentie Van Diepen Van der Kroef;
‘Aan het einde van 2020 ben ik voor het eerst in contact gekomen met Brouzje. In verband met de maatregelen omtrent COVID-19 konden wij helaas geen fysiek kerstdiner en kerstfeest organiseren, maar wel een digitale kerstborrel. Iedere werknemer kreeg daarvoor een pakket thuisgestuurd met daarin een hapje, een fles champagne en enkele andere attributen. Voor de flessen champagne en de organisatie omtrent het versturen van de pakketten heb ik contact opgenomen met Brouzje. Het contact verliep erg prettig en er kon snel gehandeld worden. Mevrouw de Jong kwam persoonlijk alle benodigdheden voor het pakket ophalen. Vervolgens zijn de pakketten samengesteld en verstuurd naar alle medewerkers. Binnen een paar dagen was alles geregeld. De digitale kerstborrel was een groot succes en de champagne gaf er een extra feestelijke tint aan. Wij hebben zeer positieve reacties ontvangen en ik zou Brouzje zonder twijfel weer benaderen.’

BDO Accountants & Adviseurs – online team event met champagne

Op verzoek van BDO Accountants & Adviseurs voor de landelijke online teamdag, champagne thuis verzorgd.

Als gevolg van Covid19 is de landelijke teamdag van BDO online gehouden. Het verzoek was om voor het eind van deze teamdag samen een champagnetoast te kunnen brengen. Brouzje is gevraagd ruim 200 BDO medewerkers een fles demi champagne te sturen naar het huisadres. Van aanvraag tot logistieke uitvoering, inclusief het leveren in BDO huisstijl met persoonlijke brief en beschrijving van de champagne, is door Brouzje volledig geregeld.

Mede naar aanleiding van een tevreden particuliere klant die werkzaam is bij BDO is Brouzje voor deze opdracht gekozen.

‘Ik kijk terug op een prettige samenwerking met Brouzje vanwege hun flexibiliteit en goede ondersteuning. Wij konden snel schakelen bij wijzigen of nieuwe wensen. En alles is goed gegaan.’

Proeven bij Syl – masterclass en proeverij

Op uitnodiging van Register Vinoloog Sylvia Geerts, het verzorgen van een masterclass met proeverij voor genodigden.

‘Hinke de Jong van Brouzje champagne en champagne ambassadeur van Nederland verzorgde gisteravond een masterclass in Lisse bij ProevenbijSyl. Alles wat we wilden weten over deze godendrank kwam voorbij, we proefden 5 verschillende stijlen champagnes en natuurlijk ontbrak het niet aan bijpassende hapjes. Dat een gerijpte champagne ook als begeleider van een risotto met paddestoelen goddelijk kan zijn was voor velen een eye opener. Dank Hinke voor deze presentatie, jouw enthousiasme en prachtige champagnes. Dit gaan we vast nog eens herhalen, was een super avond!’

‘Het was een ontzettend leuke en leerzame avond. Mooie champagnes geproefd met lekkere bijpassende hapjes. Hinke hield een heel goed en begrijpelijk verhaal.
Leuk dat wij erbij waren.’

Particulier – champagne en service

Van een enthousiaste klant uit Alkmaar.

‘Ik zal binnenkort weer bestellen, niet alleen vanwege het aanbod, maar ook vanwege de geboden service.’

Peugeot – champagne event

Naar aanleiding van het verzorgen van een champagne event voor Peugeot in de Amsterdam Arena.

‘Brouzje is een aanrader: top quality en top samenwerking!’

Friesland Campina – gegraveerde champagnekoeler

Voor een collega een speciaal cadeau met persoonlijke gravering.

‘De koeler is gearriveerd en ziet er prachtig uit! Super blij mee! We gaan hem vullen en eind van deze week
overhandigen, ze zullen er vast heel blij mee zijn. Nogmaals dank en wellicht tot een volgende keer!’

Gert Crum – schrijver en docent

Gert Crum, schrijver van o.a. Champagne Compleet en het nieuwe boek Champagne. Tevens docent aan de Wijnacademie en wijnjournalist.

‘Charmante en kundige Hinke de Jong van Brouzje, Fries voor bruisend/energiek gesproken. Echte champagne-ambassadrice.’

ALD – sabrage en champagne

Voor ALD Automotive hebben we voor haar klanten een sabrage op de boot, tijdens Sail begeleidt.

‘De samenwerking? Heel cliché maar waar… in één woord: bruisend! Hinke is op-en-top een vakvrouw, die een ieder weet te enthousiasmeren voor haar product.
Naast het leveren van hoogwaardige, exclusieve champagnes, heeft ze tijdens SAIL ‘15 met een geanimeerde sabrage aan boord, de opening verzorgd van ons relatie evenement.
Ze is meedenkend, creatief en een prettig persoon om mee te werken. Niet alleen de champagne, maar ook de dienstverlening is van uitzonderlijke kwaliteit.’

Zakelijk – champagne cadeau aan Juventus FC

Voor een zakelijke klant verstuurd aan Juventus.

‘I would like to thank you for the magnificent bottle of Champagne. Many thanks again.’

Nederlands Wijngilde, afdeling Utrecht – masterclass en proeverij

Het Wijngilde, afdeling Utrecht heeft Hinke de Jong gevraagd een masterclass met proeverij te verzorgen voor de leden.

‘Onlangs verzorgde de enthousiaste en dynamische Hinke de Jong een proeverij voor de afdeling Utrecht van het
Nederlands Wijngilde. Deze club van wijngenieters organiseert iedere maand een proeverij met een bepaald thema.
Deze keer was champagne aan de beurt en wie kan dat beter doen dan Hinke. Met haar bedrijf Brouzje importeert zij
champagnes van kleinere champagnehuizen.
De opkomst was groot, 44 leden, en dat laat zien hoe groot de interesse is in dit onderwerp. Tijdens een
presentatie kregen wij 3 series prachtige champagnes te proeven, elk met een bijzonder karakter. Een geweldige
belevenis die onze leden door de grote verscheidenheid in staat stelde vast te stellen welke stijl champagne zij
prefereren, want wanneer proef je nou zoveel verschillende soorten champagne naast elkaar.’

Ook interesse in een champagneproeverij? Stuur ons een mail!

Particulier – Advies en bestelling

Particuliere klant uit Haarlem.

‘We hebben op oudejaarsavond genoten van de fles Grand Cru Corbon. Dank voor het goede advies!
En dan te bedenken dat nog 3 lekkere flessen staan. Reden om heel wat feestjes te creëren dit jaar.’

Brouzje – Champagneproeverij

Over de champagneproeverij en champagnes van Brouzje

‘Erg lekker! Ik wist niet dat champagne zó lekker kon zijn.’
‘Het was een fantastische tongstrelende avond, echt fijn om te proeven. Een absolute aanrader voor de
leek én de expert.’
‘Champagne is als poëzie met kleine bubbeltjes. Je omgeeft je in een sprookje.’
‘Wat een heerlijke verwenavond en wat was het gezellig.’