Sommelier champagneproeverij & lunch – 22 mei

Sommelier champagneproeverij & lunch

Het is weer tijd voor een mooie champagneproeverij gevolgd door een champagnelunch voor sommeliers.
Dat doen we samen met Restaurant Elea in Den Haag.

Champagneproeverij

Tijdens deze proeverij krijg het Brouzje assortiment te proeven. Het is een zittende proeverij waarbij we proeven in combinatie met een presentatie over de wijnmaker en de wijnen. We hebben een rijk assortiment met champagnes die verschillend zijn in stijl, van verschillende producenten en uiteraard in prijs. De proeverij start om 11.00 uur (inloop vanaf 10.45) en duurt tot ongeveer 13.00 uur. Er is beperkte beschikbaarheid. Deelname is op basis van uitnodiging of aanvraag.

Champagnelunch

De champagnelunch vindt na de champagneproeverij plaats. Het menu is speciaal samengesteld door Restaurant Elea en Brouzje. De lunch bestaat uit prachtige gerechten uit de creatieve keuken van chef-kok Takis Panagakis. Met uiteraard mooie champagnes. Bij de lunch worden minimaal 3 champagnes geserveerd en een ratafia champagnois als digestief. We houden rekening met allergieën mits ze vooraf zijn aangegeven. De lunch start rond 13.00 uur en duurt tot ongeveer 14.30/15.00 uur. Elea heeft een speciaal menu samengesteld en hiervoor sommelier-prijs hiervoor gemaakt.

Locatie

Voor dit event werken we samen met Restaurant Elea, Noordeinde 142, 2514 GP Den Haag. Het is de de gloednieuwe locatie welke met zeer veel stijlgevoel is ingericht. De chef heeft al vele mooie reacties mogen ontvangen voor zijn smaakvolle en verfijnde Grieks-Internationale gerechten. Wij zijn groot liefhebber van deze culinaire prestaties. De proeverij en het lunch vinden daarom nu plaats bij Elea.

Duur

De proeverij is van 10.45 uur – 13.00 uur.
De lunch is van 13.00 – 14.30/15.00 uur.

Voor wie – deelnemers

Voor sommeliers die met ons samenwerken of interesse hebben met ons samen te gaan werken. We hebben beperkt plaats.

Kan je niet aanwezig zijn maar wil je wel graag proeven, laat het ons dan weten.

Prijs

Champagneproeverij op uitnodiging of aanvraag, volledig aangeboden door Brouzje.
Champagnelunch €55,00 per persoon, ter plaatse aan Elea te betalen.
Eén week voor het event gratis te annuleren daarna worden de kosten van de lunch in rekening gebracht.
De proeverij is uitsluitend in combi met de lunch te boeken.

Aanmelden

Na uitnodiging kun je je via deze link aanmelden voor de champagneproeverij en champagnelunch. Zonder uitnodiging kun je deelname aanvragen.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie? Bel ons op 020-785 36 77 of klik hier om ons te mailen.