Masterclass 6 – Kaas en champagne, glaswerk, serveren

De diepte in met champagne!

De Champagne Ambassadeur 2016 Hinke de Jong, verzorgt een reeks aan champagne masterclasses.
Juist voor diegenen die méér willen weten van champagne. Niet alleen informatie maar uiteraard ook het proeven.

De reeks bestaat uit zeven masterclasses.

Inhoud Champagne Masterclass 6

Kaas en champagne, een heerlijke combinatie! Maar welke kazen dan en welke champagne. We gaan het samen proeven. En dan een ander belangrijk onderdeel van het drinken van champagne, de glazen. Zo kennen we door de tijd heen allerlei verschillende glazen en wat zijn de verschillen en effecten. Dan de belangrijke details over het serveren, bewaren en het openen en afsluiten van de fles.

Iedere masterclass krijg je vier verschillende champagnes te proeven van zowel de champagnehuizen en producenten.

Locatie

De masterclass vindt plaats in The College Hotel, Roelof Hartstraat 1, 1071 VE Amsterdam. Dit is een prachtige stijlvolle locatie in Amsterdam-Zuid. Er is parkeergelegenheid in de straten rondom en zeer goed bereikbaar met OV.

Duur

De masterclass duurt 2 uur van 20.00 – 22.00 uur, met mogelijk iets uitloop.

Voor wie – deelnemers

Voor alle liefhebbers én wijnprofessionals die meer willen weten van champagne. Per masterclass hebben we plaats voor 12 deelnemers.

PE – punten

De Masterclasses Champagne zijn goedgekeurd voor het krijgen van PE punten voor Register Vinologen van de Wijnacademie. Per masterclass krijgt de Register Vinoloog 2 PE punten toegekend.

Prijs

De masterclass is €95,00 per persoon. Wanneer je alle zeven masterclasses direct boekt krijg je een Brouzje cadeaubon voor champagne ter waarde van één masterclass (€95,00). De totaalreeks prijs is € 665,00 per persoon.

Aanmelden

Via deze link kun je je aanmelden. Daarna kun je betalen. Zodra je betaling is ontvangen, is je boeking definitief.
Let op er zijn slechts 12 plekken per masterclass beschikbaar.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie? Bel ons op 020-785 36 77 of klik hier om ons te mailen.